Sport & Adventure

I linjefaget ’Sport & Adventure’ vil vi udforske og afprøve forskellige sportsgrene uden- og indendørs. Vi vil bruge naturen til at styrke vores kroppe og sanser. Alt fra klatring, mountainbike og kajaksejlads på Karup Å til fodbold, håndbold og badminton. I løbet af året skal vi også på ture med overnatning udendørs i shelter eller telt og mad over bål.

Du får mulighed for at sætte dit eget præg på faget, ved at komme med ønsker til aktiviteter du gerne vil afprøve – eller måske har du erfaring med noget, som du gerne vil vise dine kammerater.

Nogle aktiviteter har du prøvet før, mens andre kan være helt nye. Vi tager dig i hånden og skubber til nogle grænser, uden at skubbe dig udover kanten. I slutningen af året kan du forhåbentlig stolt se tilbage på hvor sej du har været, og har gjort ting du ikke vidste du turde.

I Sport & Adventure arbejder vi også med teambuilding, tillids- og samarbejdsøvelser.

Formålet med linjefagene er at give dig mulighed for at fordybe dig i – og udvikle – dine interesser, i selskab med andre. Du får tid, rum og vejledning til fordybelse, og til at åbne øjnene for andres interesser og livets muligheder. 
Alle linjefag har mindst 2 undervisere tilknyttet timerne. Det giver dig mulighed for at arbejde med forskellige emner inden for faget.

Et linjefag er obligatorisk.