Sådan bor du

Hedens Efterskole råder over to elevfløje, med plads til 55 elever. Du kommer til at bo på to-mandsværelse med en af dit eget køn. På flere af værelserne har du mulighed for selv at indrette din egen lille afdeling.

Hedens Efterskole ligger på en 36.000 kvm. stor grund i hjertet af landsbyen Sdr. Resen i Viborg Kommune. Grunden grænser op til den smukke Sdr. Resen Naturpark.

Hovedbygningen huser administration og lærerafdeling med kontor, multirum, spisesal samt et stort industrikøkken. På førstesalen har vi konferencerum og klasselokaler.

En stor idrætshal er indrettet med tilhørende motionsrum og en mindre træningssal. Elevfløjene er indrettet med to-mands værelser og fællesarealer. Vi har faglokaler til fysik, billedkunst og træforarbejdning samt to musiklokaler.

På udearealerne er der boldbane og plads til at boltre sig. I foråret 2020 etableres køkken- og frugthave, væksthus og bålhytte. Skolen får et mindre dyrehold, som foruden en skolehund, tæller høns, geder og andre smådyr. Vi samarbejder desuden med en lokal rideskole om rideundervisning.