Sådan bor du

Hedens Efterskole råder over to elevfløje, med plads til 55 elever. Du kommer til at bo på to-mandsværelse med en af dit eget køn. På flere af værelserne har du mulighed for selv at indrette din egen lille afdeling.

Vi giver et lille beløb til at dekorere værelserne, så du sammen med din bofælle kan indrette jeres værelse, som I gerne vil have det. Her er lidt inspiration: Sådan kan du bo

Hedens Efterskole ligger på en 36.000 kvm. stor grund i hjertet af landsbyen Sdr. Resen i Viborg Kommune. Grunden grænser op til den smukke Sdr. Resen Naturpark.

Hovedbygningen huser administration og lærerafdeling med kontor, multirum, spisesal samt et stort industrikøkken. På førstesalen har vi konferencerum og klasselokaler.

En stor idrætshal er indrettet med tilhørende motionsrum og en mindre træningssal. Elevfløjene er indrettet med to-mands værelser og fællesarealer. Vi har faglokaler til fysik, billedkunst og træforarbejdning samt musiklokale.

På udearealerne er der boldbane og plads til at boltre sig. I foråret 2021 etableres køkken- og frugthave, væksthus og bålhytte. Skolen får et mindre dyrehold, som foruden to skolehunde, tæller høns og andre smådyr.