Skolesekretær

Vi søger en dedikeret skolesekretær, til at blive en del af en nærværende og dynamisk hverdag på Hedens Efterskole

Stillingen er på 25 timer ugentlig, med tiltrædelse snarest muligt. Dog senest 1. november 2020.

Vi forventer, at du kan følgende:
• bogføring af fakturaer, udlæg mv.
• styring af løn og refusioner

Stillingen omfatter også:
• elevadministration
• skolens telefon, mail og post
• statistik og indberetning til Undervisningsministeriet

Vi ønsker, at du:
• kan arbejde struktureret, ansvarligt og selvstændigt
• er i besiddelse af gode samarbejdsevner og et godt humør
• har erfaringer med lignende arbejde
• er serviceminded og, ikke mindst, at du kan lide unge mennesker.

Det meste af administrationsarbejdet foregår via Komit/Edb-Brugsen og kendskab til programmet er en fordel.

Der er mulighed for at udvide stillingen med ekstra timer, med tilsyn og elevsamtaler.

Næremere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forstander Lise Munk på tlf. 23 96 71 30 eller via kontor@hedensefterskole.dk.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning med relevante bilag sendes til ansoegning@hedensefterskole.dk . mrk. Ansøgning skolesekretær, hurtigst muligt, og senest onsdag 23. september 2020 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Tiltrædelse snarest muligt. Dog senest 1. november 2020.