En ny efterskole

Hedens Efterskole er en lille, almen efterskole med et hensyntagende miljø. Det pædagogiske grundlag er grundtvig-koldsk, med den levende fortælling og det forpligtende fællesskab som omdrejningspunkt.
Dagligdagen er tilrettelagt, så der er plads til at være sårbar, og have brug for mere ro og struktur, end et efterskoleophold normalt byder på. Vi tilbyder både almindelig 8., 9. og 10. klasse med mulighed for at tage folkeskolens afsluttende prøver, samt undervisning på mindre hold med specielt tilrettelagt undervisning for fagligt udfordrede elever.
Vi tilbyder en dagligdag med et personale, der udover erfaring med almindelig undervisning og tilsyn på efterskoler, har erfaring med unge med blandt andet angst, ADD, diagnoser indenfor autismespektret og psykosociale udfordringer.
Vi tilbyder 3 forskellige linjefag: E-sport, Jord til bord og friluftsliv og Den Kreative Udfordring. Teori og praksis kædes sammen i vores værkstedsfag, hvor alle elever i løbet af året har timer i 5-6 forskellige værksteder.